SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Irina Begu > WTA Madrid: Simona Halep va juca vineri în semifinale și la simplu și la dublu, alături de Irina Begu. Iată de la ce oră vor avea loc meciurile și cine le televizează

WTA Madrid: Simona Halep va juca vineri în semifinale și la simplu și la dublu, alături de Irina Begu. Iată de la ce oră vor avea loc meciurile și cine le televizează

simona halep
simona halep
Simona Halep

Simona Halep va avea o nouă zi plină la Madrid. Vineri, ea va juca în semifinala de simplu și în cea de dublu, alături de Irina Begu.

Simona Halep va juca în semifinalele turneului WTA de la Madrid contra letonei Anastasija Sevastova. Partida va începe nu mai devreme de ora 15.00 și va fi transmisă în direct pe DigiSport. Meciul dintre a treia favorită a turneului și jucătoarea numărul 22 a lumii va fi al doilea pe arena ”Manolo Santana”.

În semifinale la dublu, Simona Halep şi Irina Begu vor întâlni perechea Timea Babos/ Andrea Hlavackova, cap de serie 5, în al doilea meci de pe terenul trei, adică la câteva zeci de minute de finalul semifinalei de simplu.

CITEȘTE ȘI: Surpriza provocată azi de Simona Halep și Irina Begu în concursul de dublu de la Madrid.



loading…


Leave a Reply

Top