SUNTETI AICI
ACASA > Andy Murray > Wimbledon 2018: Andy Murray s-a retras de pe tabloul principal. Iată de ce

Wimbledon 2018: Andy Murray s-a retras de pe tabloul principal. Iată de ce

andy murray trofeu wimbledon

Turneul de la Wimbledon 2018 începe luni cu o mare absență. Andy Murray, dublu campion pe iarba londoneză, a anunțat că nu va putea juca la actuala ediție.




Andy Murray, câștigător al turneului în 2013 și 2016, a făcut anunțul retragerii pe Facebook. El spune că împreună cu echipa lui a decis că e mai bine să nu joace, având în vedere că se joacă trei seturi din cinci. Acum, stau și mă întreb de ce nu s-a retras înaintea tragerii la sorți, că bănuiesc că știau și vineri că se joacă trei din cinci la Wimbledon… Evident, Murray va începe chiar de mâine antrenamentele pe hard pentru a fi în formă la US Open etc etc, știți tipicul mesajelor de acest gen, în care un jucător vrea să le dea speranțe …

Cert e că Murray, care acum a ieșit dintre primii 150 de jucători ai lumii din cauza accidentării care l-a ținut departe de teren cam tot anul, nu mai joacă la Wimbledon 2018. El nu era cap de serie, deci absența lui nu provoacă haos pe tabloul principal, ci doar o bucurie unui lucky loser. În primul tur, Murray ar fi trebuit să joace cu francezul Benoit Paire.





Leave a Reply

Top